Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşını En Güzel Ben Okuyorum" yarışmasında Okulumuzun 9/B sınıfından Elanur ASLANCAN adlı öğrencimiz ilçe birincisi olmuş ve il geneli yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil etme hakkı kazanmıştır. Kendisini ve Danışman Öğretmeni Mustafa TULUNAY 'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz satranç takımı 2023-2024 okul sporları yarışmalarında okulumuzu başarıyla temsil ederek turnuvayı tamamlamıştır. Öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerine AFAD Adana İl Müdürlüğü tarafından "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir.

19.02 2024 ve 20.02 2024 tarihlerinde okulumuz rehber öğretmenleri Besna Aba ve Veysel Maviş tarafindan 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Akran Zorbalığı ve Baş Etme Yöntemleri" ile ilgili seminerler verilerek farkındalık çalışması yapılmıştır.

12 Şubat 2024 tarihinde “Depremle Yaşamak” seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ara

Sağlık Bakanlığında diyetisyen olarak çalışan 2013 mezunlarımızdan Yasemin Hanım 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme" konulu seminer vermiştir.

Ara

"ATOALDER Kariyer Günleri" kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize "Psikoloji Bölümü ve Sınav Kaygısı" hakkında bilgi veren 2004 mezunlarımızdan Psikolog Kerem Özcan'a ve programı organize eden Ebru hanıma teşekkür ederiz.

Adana Liseler arası  Gençler Yüzme müsabakaları bireysel yarışlarda öğrencilerimiz sırasıyla tüm katılımcı  sporcular arasında stil kategorilerinde ;

Zeynep Ecrin AFŞİN

200 m kelebek 1.

100 m kelebek 1.

200 m serbest 2.

100 m serbest 2.

Ezgi ŞAHİN

100 m sırt 2.

50   m sırt  1.

50   m kelebek 1.

200 m karışık  2.

Zahide Güneş NURALIŞ

50 m serbest 2.

50 m kurbağa 3.

400 m serbest  Adana 4. sü

olmuşlardır.

Öğretmenlerimiz Murat ALKAN ve Gökhan PAMUK'u, sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimize Türkiye şampiyonası ve spor hayatlarında başarılar temenni ediyoruz. İyi ki varsınız gençler...

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygı, sevgi ve özlemle andık. #10 Kasim

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında  Ali Sadi Paltun birinci, Batu Efe Savatlı ikinci, Erdal Büyükkan üçüncü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda törenle kutlandı. "1923 'den Günümüze Basında Cumhuriyet Bayramı" konulu sergi açıldı. ATO Yanımızda isimli okul dergimizin 100. Yıl Cumhuriyet özel sayısı okul panosunda yayımlandı.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Ali Kahya DEMİRHAN, MEB AKUP personelleri, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi eğitimcilerinin katılımı ile "13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü" kapsamında okulumuzdaki öğrencilere bilgilendirme, farkındalık eğitimi ve yangına müdahale eğitimi verilerek yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri Besna Aba ve Veysel Maviş 9. Sınıf velilerimize "Psikolojik Sağlamlık, Sınır Koyma ve Okul Kurallar"ı ile ilgili seminer vermiştir.