eTwinning Projeleri

Okulumuzun dahil olduğu eTwinning Projeleri ve projelere ait haber bağlantıları ilgili bölümlerde yer almaktadır.

Okulumuzda yürütülen  E-Twinning Arkadaşlığım Projesi Sanal Sergisine aşğıda  yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Nis

"Lets use effectively what we have" isimli eTwinning projesi okulumuz Almanca öğretmeni Gül Fikir ve 9A sınıfı öğrencileri yle 8 ortak ve toplamda 25 öğrenci ile yürütülmekte ortak dil ingilizcedir.Projenin konusu Biyoçeşitlilik, küresel ısınma ,iklim değişikliği  ve kaynaklarımızı etkili bir şekilde kullanma ve sürdürülebilir bir yasam tarzı kazandırmak istemekteyiz.Ögrencilerin  işbirliği yaparak araştırma ve dijital teknolojileri kullanarak yaratıcılıklarını geliştirmek hedeflenmektedir.