T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi

Pasch

Eyl

Pasch Projesi kapsamında okul tanıtım sayfamıza aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Nis

May

Okulumuz mezunlarından Tıp fakültesi öğrencilerinden Ahmetcan Delioğlu,Feride Çay ve Erkan Sebici Antalya Kemer de bilgilendirme ve mezunlar derneğinin kuruluşuna davet edildiler. Pasch mezun olanlara da kazandırmaya devam ediyor.

Mrt

Yurt genelindeki farklı şehirlerden PASCH Okulu mezunu Ahmetcan Delioğlu 2016 mezunu Antalya Kemer de yapılacak olan PASCH Alümni toplantısına katılmaya hak kazandı. Alümniler bu toplantıda iki gün boyunca iş başvurusu ve motivasyon mektubu Almanya da yüksek öğretim görebilme ve burs olanakları ile Alman firmaya başvuru gibi bilgi edineceklerdir.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Zehra Tekin 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Goethe Enstitüsü Göttingen'in düzenlediği Dijital MINT Akademisine katılmaya hak kazandı.

Ekm

Ekm

Mrt

http://yfu-turkey.org/projeler/merhaba-kreativcamp-programi/ linkinden Almanya da yapılacak olan yaratıcı yaz kampına katılmak için 15 Nisan´a kadar 9 ve 10 sınıflar başvuru yapabilirler. Yaz kampın konusu fotoğrafçılık, graffiti ve dans. Ön elemeyi geçen öğrencilerime ayrıca bilgilendirme ve çalışma yapacağım. Ayrıntılar linkte mevcut. Çalıışma için Almanca öğretmeni Gül Fikir´e başvurunuz

Şbt

Ara

Ankara Almanya Büyükelçiliği’nde verilen Pasch öğretmenleri ve müdürlerinin  resepsiyonuna okulumuz Almanca öğretmeni Gül Karahaliloğlu ve okul müdürü Şeyh Kasım Garip katılmıştır. Fotoğraflar için tıklayınız.

Şbt

 

 

PASCH Sokağın Sesi Senfonisi Dil Kampı (Klangsraßensymphonie)

Ev sahibi okul: henüz görüşme aşamasında