8-12 Mart 2021 tarihleri arasında okulumuzda yapılacak sınavlar

2-10 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak sınav tarihleri ve açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

Kendisinde veya Birlikte Kaldığı Aile Bireylerinden Herhangi Birinde Kronik Hastalık Bulunan Öğrencileri Belirleme Formunu (ATO Anadolu Lisesi) dikkatlice inceleyip doldurmanız gerekmektedir. Form bağlantısı aşağıda yer almaktadır.

İOKBS ( Bursluluk Sınavı) başvuruları 8-26 Şubat tarihlerinde yapılacak olup öğrenciler İOKBS Başvuru ve Uygulama Klavuzu 2021ve ilgili mevzuata http://www.meb.gov.tr veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden erişebilirler. Velilerimiz, Ek-1 ve 2020 yılına ait gelir bildirimini okula elden teslim etmek zorundadır.

Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgisine rica ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı koordinesinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Teknoloji Vakfı (TEKNOFEST) ve Türk İşbirliği Koordinasyonu Ajansı Başkanlığı (TİKA) iş birliğinde her yıl farklı bir şehirde düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın 14'üncüsü, geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'da planlanmış ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kalınmıştı.

Ertelenen 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın yeni tarihi belirlenmiş ve geçen yıl hazırlıkları başlanılan Şanlıurfa ilinde düzenlenmesi 20.01.2021 tarih ve 90757378- 821.05-19434274 sayılı Bakanlık Onayı ile uygun görülmüştür.

Yarışmalara ait uygulama ve kategori kılavuzları üzerindeki son güncellemeler, COVID-19 önlemleri, Yarışma Takvimi ve gerekli dokümanları robot.meb.gov.tr menülerinden ve haberin altında verilen linklerden yayınlanmıştır.

Yarışma COVID-19 tedbirleri kapsamında alınan tedbirlerle seyircisiz olacak şekilde Şanlıurfa ilinde GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde yapılacaktır.

Yarışmaya ortaokul ve dengi okullar, liseler ve üniversite öğrencileri başvurabilecektir.

23 Kasım Tarihinden İtibaren Geçerli Ders Programları

1. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleri