Bakanlığımızın yayınlamış olduğu 3. Tekrar Testlerine
http://odsgm.meb.gov.tr/.../ortaogretime-yonelik-9.../icerik/543 bağlantısından erişebilirsiniz.

Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler"

Uzaktan eğitim sürecinde, okullarına hasret kalan çocukların geniş hayal dünyalarını yansıttığı öyküler, 23 Nisan'ın 100'üncü yıl dönümünde "Çocuklardan Ev Yapımı Öyküler" kitabında derlendi.

Sayılarla uzaktan eğitim #eba #tcmeb

11-16 Mayıs 2020 EBA Canlı Ders Programı #AtoYanınızda #AtoAnadoluLisesi

4-9 Mayıs 2020 EBA Canlı Ders Programı #AtoYanınızda #AtoAnadoluLisesi

Tüm sınıflara ait 20-24 Nisan 2020  Canlı Ders Programları

EBA TV Frekans Bilgileri

EBA TV Lise Uzaktan Eğitim Yayın Programı

Mrt

Sevgili öğrencilerimiz EBA şifresi ile ilgili sıkıntı yaşarsanız Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Ali Döşlü'nün alidoslu@gmail.com mail adresine TC kimlik numarlarınızı da yazarak iletişime geçebilir, tek kullanımlık şifrelerinizi alabilirsiniz.

Mrt

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi, Okul Dışı Öğrenme Ortamları Çalışma Ekibi tarafından hazırlanan, Biyoloji dersi bölümünü de okulumuz Biyoloji öğretmeni Kader Topaloğlu'nun hazırlamış olduğu okul dışı etkinliklerde kullanılabilecek kazanımlı bazlı ders planlarının yer aldığı "Okulum Adana-Lise" kitabına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Ock

Vakıfbank ile protokol imzalanmış olup her ayın 26sında öğrencilerimizin hesaplarına burs ücretleri yatırılacaktır.