Okulumuz rehber öğretmenleri Besna Aba ve Veysel Maviş, öğretmenlerimize  "Okul Temelli Psikolojik İlkyardım" konulu seminer vermişlerdir.

Okulumuz öğrencisi Batu Efe SAVATLI 5 Ocak Satranç Turnuvasında Adana 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

5 Ocak Adana'nın kurtuluşunun 101. yıl dönümünü okulumuzda törenle kutladık.

Okulumuz kantini, bahçesi ve kütüphanesinin güzelleştirilmesinde öncülük eden okulumuz beden eğitimi öğretmeni Gökhan Pamuk ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm paydaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Kızılay tarafından öğrencilerimize "Afetlerden Korunma Bilinci" konulu seminer verilmiştir.

2014 mezunlarımızdan ATÜ doktora öğrencisi Biyomühendis Ayas Kiser 11. sınıf öğrencilerimize Hidrojen Enerjisi ile ilgili sunum yapmıştır.

İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Erdal SEVİM, 10.000 Okul -LİSEDEYİZ projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etmiştir.

Çevre ve Enerji Timinin sınıflar arasında yaptığı temizlik yarışmasında 9.sınıflardan 9/A, 10.sınıflardan 10/D ve 11.sınıflardan 11/F sınıfları birinci seçilmişlerdir. Duyarlılıklarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ATO Münazara kulübü, Sosyal Bilimler Münazara kulübünü misafir etti. Münazara hakkında bilgi verildi. İnsan Hakları konusunu işleyen dostluk maçı yapıldı ayrıca iki okulunun üyeleri ile münazara oyunları oynandı. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kütüphaneler Okulun Kalbi projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayten Farımaz Özdemir münazara teknikleri konusunda öğrencilerimize bilgi vermiştir.

Okulumuz öğrencileri, Gençler Yüzme müsabakalarında 6*50 serbest kategorisinde Adana 2.si 4*50 karışık serbest kategorisinde Adana 3. sü olmuşlardır. Ayrıca bireysel yarışlarda öğrencimiz Zahide Güneş NURALIŞ 100 m serbest Adana 4.sü, 50 m serbest Adana 2.si, 100m Kelebek Adana 4.sü, 200m serbest Adana 2. si olmuştur. Öğretmenlerimiz Murat ALKAN ve Gökhan PAMUK'u tebrik ediyor ve tüm sporcularımıza spor hayatlarında başarılar temenni ediyoruz. İyi ki varsınız gençler... Sporcularımızın isimleri -Irmak Altınkaya -Nehir Selli -Zahide Güneş NURALIŞ -Aylin Gündoğdu -Ezgi Zengin -Zeynep Eski -Burak Keskin

Anadolu Mektebi tarafından 23-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Sezai Karakoç'u Anma Töreni'ne okulumuzu ve Adana'yı temsilen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mustafa TULUNAY ve 11/D sınıfı öğrencimiz Zeynep ALIÇ katılmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okul programımız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul törenimizden görüntüler.