Kas

9-13 kasım günleri arasında okulumuzda düzenlenen 10. Geleneksel Satranç turnuvasında 10-E sınıfı öğrencimiz Demokan Nadirler 1., 10-H sınıfı öğrencimiz Tahsin Topal 2., 10-D sınıfı öğrencimiz Adem Altınkaynak 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.

Kas

Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlemiş olduğu tenis turnuvasında okulumuz tenis takımı erkeklerde ve kızlarda Adana 2.si ve 3.sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlenmiştir. Törende ayrıca okulumuz müzik grubu öğrencileri Atatürk´ün sevdiği şarkıları da seslendirmiştir. Fotoğraflar için tıklayınız.

Kas

İlimiz genelinde düzenlenen tenis turnuvasında okulumuz öğrencileri Adana 2.si ve 3.sü olmuştur. Başarı gösteren öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Ekm

2015 yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır. Yeni  Yönetim Kurulu´nda yer alan kişilerim isimleri aşağıda yer almaktadır. Okulumuza hayırlı olması dileğiyle... Devamı için tıklayınız.

Eyl

Okulumuz müdür yardımıcısı Abdullah Adana ilimiz Seyhan ilçesi Büyük Selçuklu Lisesi´ne müdür olarak atanmıştır. Yeni görev yerinde kendisine başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz ingilizce öğretmeni Bilgen Uyanık´ın il dışına tayini çıkmıştır. Yeni görev yerinde kendisine başarılar dileriz.

Eyl

İngilizce öğretmenimiz Betül Akdağ, Almanya´ya yurt dışı öğretmen olarakatanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Haz

11-D sınıfı öğrencilerimizden Yunus Emre Korkmaz  trafik kazasında vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Acılı ailesine Allah sabır versin.

Okulumuz tiyatro ekibi "Neler Oluyor Hayatta?" adlı oyunlarını Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda kalabalık bir seyirci kitlesin önünde sergilemişlerdir. Oyunun yazarı ve yönetmeni Edebiyat öğretmenimiz İsmet Eroğlu´na ve öğrencilerimize bu güzel tiyatro gösterisinden dolayı teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 13-14 Mayıs 2015 tarihinde okulumuzda düzenlenecektir. Katılımınızdan onur duyarız. Afiş için tıklayınız.