Eyl

9. sınıf öğrencilerimize yönelik okul tanıtım programımızı ATOLDER desteği ile Evliya Çelebi MTAL Konferans salonunda gerçekleştirdik.

Eyl

6-9 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda İnsansız Hava Aracı (Mini Drone) kategorisinde okulumuz öğrencisi Ali Atakan Mercimek Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve ekibini tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Nis

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Akreditasyonu Eğitimi projesi kapsamında okulumuz Almanca öğretmeni Gül Fikir ve üç öğrencimiz Polonya hareketliliğine katılmışlardır. Polonya da Liceum Ogólnoksztatçace im.Wojciecha Kętrzynskiego wKetrzynie okulunda öğrencilerimiz lehçe kelimeler öğrenerek çeşitli deneyimlerde bulunarak yeni sosyal beceriler kazanmışlardır. Bu öğrencilerimiz kültürel ve sosyal iletişimde bulunarak geleceğin elçileri konumundadırlar. AB Erasmus+programında kültürlerarası işbirliği ile Polonya'daki okul sistemini tanıyarak ve İngilizce pratik yapmalarına katkı sağlamıştır. Bu nedenlerle başta ATO Anadolu Lisesi ve İl milli eğitim Müdürlüğü ARGE birimine çok teşekkür ederiz.

Nis

11G sınıfı öğrencimiz Ayşe Buğahan, Pforzheim-Hohewart'a katıldığı PASCH projesinin hikaye tamamlama yarışmasında başarılı olarak 31Temmuz -19 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz okuluna katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Gül Fikir'i tebrik ederiz.

Nis

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okuma günleri ve kitap eleştirisi çalışmaları gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzdan emekli olan Edebiyat öğretmenimiz İbrahim Elçin için veda yemeği düzenlendi. Öğretmenimize emeklilik hayatında mutluluk, huzur ve sağlık dileriz.

Rehber öğretmenlerimiz Besna ABA ve Veysel Maviş velilerimize psikososyal destek amaçlı seminer vermişlerdir.

Okulumuz rehber öğretmenleri Besna Aba ve Veysel Maviş, öğretmenlerimize  "Okul Temelli Psikolojik İlkyardım" konulu seminer vermişlerdir.

Okulumuz öğrencisi Batu Efe SAVATLI 5 Ocak Satranç Turnuvasında Adana 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

5 Ocak Adana'nın kurtuluşunun 101. yıl dönümünü okulumuzda törenle kutladık.

Okulumuz kantini, bahçesi ve kütüphanesinin güzelleştirilmesinde öncülük eden okulumuz beden eğitimi öğretmeni Gökhan Pamuk ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm paydaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Kızılay tarafından öğrencilerimize "Afetlerden Korunma Bilinci" konulu seminer verilmiştir.