Eyl

Okulumuz müdür yardımıcısı Abdullah Adana ilimiz Seyhan ilçesi Büyük Selçuklu Lisesi´ne müdür olarak atanmıştır. Yeni görev yerinde kendisine başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz ingilizce öğretmeni Bilgen Uyanık´ın il dışına tayini çıkmıştır. Yeni görev yerinde kendisine başarılar dileriz.

Eyl

İngilizce öğretmenimiz Betül Akdağ, Almanya´ya yurt dışı öğretmen olarakatanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Haz

11-D sınıfı öğrencilerimizden Yunus Emre Korkmaz  trafik kazasında vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Acılı ailesine Allah sabır versin.

Okulumuz tiyatro ekibi "Neler Oluyor Hayatta?" adlı oyunlarını Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda kalabalık bir seyirci kitlesin önünde sergilemişlerdir. Oyunun yazarı ve yönetmeni Edebiyat öğretmenimiz İsmet Eroğlu´na ve öğrencilerimize bu güzel tiyatro gösterisinden dolayı teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 13-14 Mayıs 2015 tarihinde okulumuzda düzenlenecektir. Katılımınızdan onur duyarız. Afiş için tıklayınız.