Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik Sarıçam Halk Sağlığı Müdürlüğü diyetisyeni tarafından seminer verilmiştir.

Nis

Doğu Akdeniz üniversitesi öğretim üyesi Profesör. Dr. Elif Üstün 12. sınıf öğrencilerimize "Atalet ve Motivasyon" konulu seminer vermiştir.

Nis

Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması, başarılı çalışmaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” nin beşincisi 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilecektir.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerle kutlanmıştır.

Nis

Okulumuzda veli toplantıları devam etmektedir. Veli toplantı takvimi için duyurular bölümüne bakınız.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ali DÖŞLÜ danışmanlığında e-twining ortamında yürütülen " Arduiono For Learning to Learn" projesi kapsamında öğrencilerimiz çalışmalar yapmaktadır.

Nis

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak her yıl tertip ettiğimiz "Fetih Nesli Olmak ve Fatih" konulu Şiir Yarışması başlıyor. Gençlerimize fethi ve fethin manasını yeniden hissettirmek, tarih bilincini geliştirmek, gençliğimizin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, fethin gururu ve coşkusunu hep birlikte yaşamak için yapılacak olan şiir yarışmasına ülkemiz genelindeki tüm lise öğrencileri davetlidir.

Nis

Emniyet Müdürlüğü ve RAM yetkilileri 9. sınıf öğrencilerimize Akran Baskısı ve Siber Suçlar konulu konferans vermişlerdir.

Nis

Adana Shareton Otelde düzenlenen üniversite tercih günlerine 12. sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.

Nis

Okulumuz 10. sınıf öğrencileri Bilgi ve İleişim Teknolojileri dersinde performans görevleri olarak code.org sitesi üzerinden geleceğin becerisi olacak kodlamayı öğreniyorlar.

Okul Bülteni - Mart 2017

ATO Anadolu Lisesi´ni 48. Tübitak Ortaöğretim proje yarışması bölge sergisinde standımızı ziyaret eden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan AKPINAR´a, okulumuzu başarıyla temsil eden Fizik öğretmenimiz sayın Oktay Bülbül ve öğrencimize teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Bütün sınıflarımıza yönelik veli toplantıları yapılmıştır. Ayrıca veli toplantıları öncesi okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ali DÖŞLÜ tarafından velilerimize yönelik EBA v2 bilgilendirme toplantısı da yapılmıştır. Fotoğraflar için tıklayınız.

Okulumuz meslek tanıtım kulübü ve Çukurova İlim Vakfı aracılığıyla eğitimci, yazar Doç. Dr. HAlit Ertuğrul başarı ve motivasyon konulu okulumuzda öğrencilerimize yönelik konferans vermiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize saygıdeğer HAlit Bey´e bu güzel konferans için teşekkür ederiz.

Öğretmenler günü dolayısıyla okul aile birliğimiz öğretmenlerimize yemek organizasyonu düzenlemiştir. Bu ince davranışlarından dolayı okul aile birliği üyelerine teşekkür ederiz. Fotoğraflar için tıklayınız.