19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzla etkinliklerle kutlanmıştır. Okul müzik grubumuz etkinlik kapsamında sahne almışlardır.

2016-2017 Eğitim öğretim yılı 12. sınıf öğrencilerimiz için  mezuniyet töreni düzenlenmiştir. Tüm mezun olan öğrencilerimize hayatları boyunca esenlikler ve başarılar dileriz.

Okulumuz Almanca öğretmeni Nüket Ala Sepit ve Edebiyat öğretmeni İsmet Eroğlu yönetiminde öğrencilerimiz Adana´da bulunan Sevgi Evini ziyaret etmişler ve okulumuz tiyatro ekibi oyunlarını sevgi evi öğrencileri için sahnelemişlerdir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz Edebiyat öğretmeni Berna Ünal´ın yönetiminde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir dinletisi Evliya Çelebi Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi´nde ilgiliyle izlendi.

Türk-Alman Derneği´nin düzenlediği "Mein Schönstes Deutsches Lied"- " Benim En Güzel Şarkım" yarışmasında okulumuz müzik grubu öğrencileri seyirci ve armoni dalında ödül almışlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi teşekkür ederiz.

Osmangazi İmam Hatip Oratokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Beslenme dostu okul projesi resim yarışmasında derece alan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Sayın Burak Dalkır tarafından öğrencilerimize "Girişimcilik" konulu seminer verilmştir.

Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Nil Yapıcı tarafından 11. sınıflarımaza yönelik Maden Mühendisliği bölümü tanıtımı yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri, görevli öğretmenlerimiz ve okul Müdürümüz  Sayın Şeyh Kasım Garip Çanakkale Gezisi  için yola çıktı.

Gençlik Haftası çalışmaları kapsamında resmî ve özel tüm ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik “Nasıl Bir Gençlik, Nasıl Bir Toplum, Nasıl Bir Türkiye?” sorularına cevap teşkil edecek şekilde gençliğin kaleminden gelecek nesilleri anlamak ve anlatmak için “Nasıl Bir Gençlik” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. Bu yarışma kapsamında okulumuz 11. sınıf öğrencisi Abdussamet Talha Ölmez´in kompozisyonu il birincisi olarak Adana ilini temsilen Ankara´ya Milli Eğitim Bakanlığı´na gönderilmiştir. Öğrencimize başarılar diler, Danışman öğretmenimiz Ayten Farımaz Özdemir´e teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Atatürk ve Gençlik" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışması düzenlendi. "Atatürk ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasına 3 adet kompozisyon ve 1 adet resim ile okulumuz katılmıştır.

Okulumuz öğretmenlerinden Türkan Şahin Gitar kursu, Orhan Özdemir Futbol kursu, Gökhan Pamuk Tenis Kursu, Ayten Farimaz Özdemir Diksiyon kursunu Halk Eğitim merkezi işbirliğince okulumuz bünyesinde vermektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Liseler Arası Milli Birlik ve Kahramanlık" konulu kitap okuma yarışması kapsamında "Tarık Buğra´nın Küçük Ağa" , "Kemal Tahir´in Esir Şehrin İnsanları" eserlerinden hazırlanarak okulumuzdan sınava 19 öğrenci katılmıştır. Yapılan değerlendirme sonucu 10-E sınıfından Berkay Çevikbaş birinci, 9-A sınıfından Eyüp Can Eren ikinci, 10-B sınıfından Batın Yıldırım üçüncü olmuştur. Derece alan öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Dil Ve Edebiyat Derneği, Türk Dil Kurumu İşbirliği İle Düzenlenen “Türkiye’nin Darbeler Tarihi Ve 15 Temmuz Millî İrade Zaferi” Konulu Liseler Arası Deneme, Hikâye Ve Şiir Yazma Yarışmasına okulumuz 11. sınıf öğrencisi Enes Yalçin katılmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.