2014 mezunlarımızdan ATÜ doktora öğrencisi Biyomühendis Ayas Kiser 11. sınıf öğrencilerimize Hidrojen Enerjisi ile ilgili sunum yapmıştır.

İl Milli Eğitim Müdür yardımcımız Erdal SEVİM, 10.000 Okul -LİSEDEYİZ projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etmiştir.

Çevre ve Enerji Timinin sınıflar arasında yaptığı temizlik yarışmasında 9.sınıflardan 9/A, 10.sınıflardan 10/D ve 11.sınıflardan 11/F sınıfları birinci seçilmişlerdir. Duyarlılıklarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ATO Münazara kulübü, Sosyal Bilimler Münazara kulübünü misafir etti. Münazara hakkında bilgi verildi. İnsan Hakları konusunu işleyen dostluk maçı yapıldı ayrıca iki okulunun üyeleri ile münazara oyunları oynandı. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kütüphaneler Okulun Kalbi projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ayten Farımaz Özdemir münazara teknikleri konusunda öğrencilerimize bilgi vermiştir.

Okulumuz öğrencileri, Gençler Yüzme müsabakalarında 6*50 serbest kategorisinde Adana 2.si 4*50 karışık serbest kategorisinde Adana 3. sü olmuşlardır. Ayrıca bireysel yarışlarda öğrencimiz Zahide Güneş NURALIŞ 100 m serbest Adana 4.sü, 50 m serbest Adana 2.si, 100m Kelebek Adana 4.sü, 200m serbest Adana 2. si olmuştur. Öğretmenlerimiz Murat ALKAN ve Gökhan PAMUK'u tebrik ediyor ve tüm sporcularımıza spor hayatlarında başarılar temenni ediyoruz. İyi ki varsınız gençler... Sporcularımızın isimleri -Irmak Altınkaya -Nehir Selli -Zahide Güneş NURALIŞ -Aylin Gündoğdu -Ezgi Zengin -Zeynep Eski -Burak Keskin

Anadolu Mektebi tarafından 23-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Sezai Karakoç'u Anma Töreni'ne okulumuzu ve Adana'yı temsilen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mustafa TULUNAY ve 11/D sınıfı öğrencimiz Zeynep ALIÇ katılmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okul programımız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul törenimizden görüntüler.

Ekm

İl Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, 2020, 2021, 2022 TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası .si, ‍ 2022 FAI Makedonya'da düzenlenen Dünya Şampiyonasında . olan ATO Anadolu Lisesi şampiyon öğrencimiz Ali Atakan Mercimek'i başarılarından dolayı tebrik etti.

Ekm

Okulumuz 11B sınıfı öğrencisi Ali Atakan Mercimek Türk Hava Kurumu aracılığı ile katıldığı FAİ Dünya Kupası Makedonya Drone Şampiyonasında Dünya Drone Şampiyonu olmuştur. 8- 9 Ekim tarihlerinde, 6 ülke Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Makedonya ve Türkiye'den 21 kişi yarışmıştır. Hız, çocuk ve genel klasmanda öğrencimiz birinci olmuştur. Öğrencimiz Atakan'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Sarıçam Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü faaliyetleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak proje olan "Gençlerle El Ele" kapsamında öğrencilerimize Semanur Diniz tarafından 25.10 2022 tarihinde "Mahremiyet " konulu seminer verilmiştir.

Ekm

Bilgisayar Bilimi dersinde kodlama haftası kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinlikler.

Ekm

Bu sene 10.su düzenlenen Avrupa Kod Haftası ( Code Week ) etkinlikleri kapsamında öğretmenimiz Nihal Polat tarafından öğrencilerimize "Matematik ve Kodlama" etkinlikleri yapılmıştır.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu "Değerlerimizle Değerleniyoruz" projesi kapsamında 17-27 Ekim tarihleri arasında okulumuzda Sorumluluk değeri ile igili çalışmalar yapılacaktır.